thassos thassos forum
Forum dedicat Insulei Thassos

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Placari catre Thassos cine vine, poate plecam in gashka!

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului thassos forum -> Mergem Impreuna?
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  

Va este (v-a fost?) de ajutor acest subiect?
Da
78%
 78%  [ 11 ]
Nu
21%
 21%  [ 3 ]
Voturi totale : 14

Autor Mesaj
stefmm

Data inscrierii: 23/Iul/2007

MesajTrimis: Lun Iul 23, 2007 7:14 pm    Titlul subiectului: Placari catre Thassos cine vine, poate plecam in gashka! Raspunde cu citat (quote)

M-am gandit sa creez acest subiect pentru cei care nu vor sa tranziteze singuri Bulgaria, pentru cei care doresc informatii de ultim moment despre drum, sfaturi si tot ceea ce considerati necesar pentru ca drumul sa fie mai placut si mai sigur.

Asa ca incep eu:

Plec pe 27 Iulie 2007 catre Skala Potamias, cu masina proprie, mai vine cineva?

Cele bune,
Stefan
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul MSN Messenger
dana_nec

Data inscrierii: 10/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iul 31, 2007 8:38 pm    Titlul subiectului: plecari thassos Raspunde cu citat (quote)

buna idee!

16 septembrie golden beach masina
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
klamy

Data inscrierii: 02/Iul/2008

MesajTrimis: Mie Iul 02, 2008 11:48 am    Titlul subiectului: Plecare in Thassos Raspunde cu citat (quote)

Salutare

Buna,

Noi plecam dimineatza pe 5.07.2008 la ora 3 :00 din Bucuresti , ora 4:00 Vama Giurgiu

Daca vrea cineva sa ne insoteasca in Bulgaria sunteti bineveniti .este a patra oara cand strabatem Bulgaria spre Greacia (odata de 1 ianuarie 2008 , zapezi alea alea, stat in vama ruse 7 ore) ceea ce m-a convis ca drumul prin tara vecina este bine sa fie parcurs in grup.

Oricum sambata va fi o zi extraordinara de plimbat prin Bulgaria:)
Sus
Oany

MesajTrimis: Mie Iul 02, 2008 11:44 pm    Titlul subiectului: buna! Raspunde cu citat (quote)

si noi o sa plecam tot cu masina in 23 iulie 2008. ,Suntem o gaska de 8 persoane. O sa fim cazati in Kinira, nu stiu f multe despre aceasta statiune, dar sper sa fie ok. Voi unde o sa fiti cazati?
nikos30

Data inscrierii: 04/Iul/2008

MesajTrimis: Vin Iul 04, 2008 7:34 pm    Titlul subiectului: Plecare in Insula Thassos Raspunde cu citat (quote)

Salut,
imi cer scuze ne-am hotarat sa mergem mai devreme in insula Thassos, Skala Rachoni, pe 06.09.2008, plecare ora 02:00 din Campina, poate mai merge cineva.

O zi buna si concediu placut tuturor.

Ultima modificare efectuata de catre nikos30 la Vin Aug 15, 2008 2:13 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Oany

MesajTrimis: Vin Iul 04, 2008 11:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

in ce statiune o sa fiti cazati?
nikos30

MesajTrimis: Lun Iul 07, 2008 7:10 am    Titlul subiectului: insula Thassos Raspunde cu citat (quote)

Vom fi cazati in statiunea Skala Rachoni, Hotel Rachoni Bay, din data de 11.09.2008.
Sus
Alina Crs

Data inscrierii: 29/Iul/2008

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2008 2:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pe 15 august avem cazare in Kinira la hotel Sylvia. A mai fost cineva pe acolo??
Sus
miti

Data inscrierii: 27/Iul/2008

MesajTrimis: Mie Iul 30, 2008 4:40 pm    Titlul subiectului: salut Raspunde cu citat (quote)

noi plecam pe data de 28 aug, la ora 4 dimineata vrem sa fim in giurgiu!
ne cazam in Potos. suntem trei masini!
Sus
mariusika

Data inscrierii: 01/Aug/2008

MesajTrimis: Vin Aug 01, 2008 1:06 pm    Titlul subiectului: Re: Plecare in Insula Thassos Raspunde cu citat (quote)

nikos30 a scris:
Salut,
si noi mergem in insula Thassos pe 10.09.2008, plecare ora 02:00 din Campina, cine mai merge?

sal ,

pe 10 plecam si noi tot in thassos numai ca plecam putin mai devreme din Bucuresti (2 masini )

Sus
julienne

Data inscrierii: 10/Aug/2008

MesajTrimis: Dum Aug 10, 2008 2:58 pm    Titlul subiectului: pe 28 august Raspunde cu citat (quote)

pe 28 aug as vrea si eu sa merg MITI, si tot pe la 4 in giurgiu. pe unde mergeti in bulgaria? poate avem acelasi drum ca suntem doar 1 masina
Sus
julienne

Data inscrierii: 10/Aug/2008

MesajTrimis: Dum Aug 10, 2008 3:03 pm    Titlul subiectului: eventual Raspunde cu citat (quote)

adresa eventual daca vrei sa vb gorga_iulian@yahoo.com
Sus
georgym79

Data inscrierii: 17/Dec/2007

MesajTrimis: Joi Aug 14, 2008 3:54 pm    Titlul subiectului: plecare thassos Raspunde cu citat (quote)

Buna ziua tuturor,

Noi suntem un grup format din 3 masini si vom pleca spre thassos pe 31 aug la ora 2 dimineata. Cine doreste sa ni se alature, este binevenit.

Georgiana
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
margaritmariana

Data inscrierii: 28/Aug/2008

MesajTrimis: Mie Sep 17, 2008 4:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu pleaca nimeni pe 18.09.08 ????
nikos30

MesajTrimis: Lun Iul 06, 2009 10:57 am    Titlul subiectului: Mergem Impreuna Raspunde cu citat (quote)

Salut, noi plecam pe 18.07.2009 ora 02 AM, mai merge cineva?
Sa aveti un concediu placut.
O zi buna
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului thassos forum -> Mergem Impreuna? Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum