|
 |
thassos forum Forum dedicat Insulei Thassos
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
loana009
Data inscrierii: 04/Iul/2007 Mesaje: 4 Locatie: Buzau
|
Trimis: Lun Aug 06, 2007 10:55 am Titlul subiectului: Taverna Irene |
|
|
Cind am plecat spre Potos, ma tot gindeam la ceea ce citisem pe forumuri despre mincarea de la Taverna Irene. Am descoperit ca totul era adevarat. Cea mai buna mincare de pe insula acolo se maninca. Servirea e ireprosabila, iar preturile sunt mai mult decit acceptabile. In fiecare zi primeam din partea casei desertul si bauturile.
Pentru a vedea meniul, platourile cu mincare, ambianta de la Irene, intrati pe http://oanadobre.myphotoalbum.com (aveti rabdare sa vedeti pozele, sunt aproape 300). Tot in poze o sa gasiti si barul Anonym (alta locatie de exceptie), seara greceasca de la Taverna lui Augustos, in Theologos (care s-a transformat in seara turceasca, dar mincarea a fost farte buna).
Incercati, in afara de fructe de mare, musaca si saganaki cit stati in Grecia. Nu uitati de tzatziki... si ginditi-va si la mine... ca mor de pofta  |
|
| Sus |
|
 |
zbiutz
Data inscrierii: 06/Iun/2007 Mesaje: 6 Locatie: bv/buc
|
Trimis: Sam Sep 08, 2007 2:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
| foarte buna mancarea, ieftina, intotdeauna ceva din partea casei.recomand si restaurantul zorba din limenas |
|
| Sus |
|
 |
Lord.Sith

Data inscrierii: 16/Iul/2007 Mesaje: 10 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Sep 14, 2007 10:00 am Titlul subiectului: Taverna Irene |
|
|
| Intr-adevar la taverna Irene se mananca super bine. |
|
| Sus |
|
 |
ramona
Data inscrierii: 17/Aug/2007 Mesaje: 11 Locatie: sighetu marmatiei
|
Trimis: Mar Oct 02, 2007 2:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
da intr-adevar se maninca f bine. Noi am avut masa platita acolo inca din tara- demipensiune. Dimineata primeam in fieare zi aceeasi chestie, dar seara primeam diferit si ne puteam alege si noi ce dorim sa mincam.
Sa stiti ca n-am regretat. |
|
| Sus |
|
 |
adrian33
Data inscrierii: 15/Aug/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Mai 12, 2009 9:33 am Titlul subiectului: Taverna Poseidon - Potos |
|
|
Noi am mancat numai la taverna Poseidon. Mancare f. buna, chelnerii ireprosabili si preturile pentru orice buzunar.
Nu inteleg de ce este laudata atat teverna Irene. Sa va spun cateva preturi pt. 2008:
Piept de pui gratar/snitel cu cartofi prajiti si salata = 6 euro, 7 euro daca il doriti a la creme.
Mix grill pt. 1 persoana (in realitate pot manca 2 persoane) ce contine pui, vita, porc, miel, mic, chiftea, cartofi si salata = 8 euro
Salata greceasa = 4 euro
Plator peste pentru 2 pers. (pot manca 4 pe saturate) ca contine 4 pesti mari, 20 de scrumbii, inele de calamar, creveti, caracatita si cartofi prejiti= 15 euro.
Musaca (nu luati ca nu e buna) = 6 euro
Ciorba a la grec = 4 euro
Va recomand sa luati tzatzichi (2 euro) si stufed beff with pasta rice (6 euro).
Bauturile sunt cam ca la noi( bere 2-2,5 euro, apa 1,5l - 1,5 euro)
Insa la fiecare masa primeam gratis prajituri, pepene rosu, ouzo, si bere pentru baieti.
Nu incercati gyros si nici prajiturile. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|