thassos thassos forum
Forum dedicat Insulei Thassos

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

scuba-diving in Thassos

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului thassos forum -> Timp Liber
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
dana

Data inscrierii: 27/Iun/2007

MesajTrimis: Mie Iun 27, 2007 4:32 pm    Titlul subiectului: scuba-diving in Thassos Raspunde cu citat (quote)

Salut,
Nu am fost niciodata in Thassos, dar am auzit ca e foarte frumos - inclusiv din acest forum. Noi plecam pe 5 august, si o sa stam intr-un apartament pe malul marii, in Limenas.
Am vrea sa facem cursuri de scuba-diving (respectiv open water 1, care am inteles ca este primul nivel). Am gasit doua scoli de scufundari, una in Kavala si una in Pefkari, in sud. Stie cineva ceva detalii despre ele, sau daca exista si alta varianta?
Multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Lord.Sith

Data inscrierii: 16/Iul/2007

MesajTrimis: Lun Iul 16, 2007 1:20 pm    Titlul subiectului: Scuba diving Raspunde cu citat (quote)

Eu am fost anul trecut in Thassos si am facut scuba diving in Potos cu Vasiliadis Diving Club, care de altfel este si singurul club autorizat din Thassos. A fost super, va recomand si voua.

http://www.thassos.ro/index.php?content=66&dreapta=66
Sus
Blondisma

Data inscrierii: 21/Aug/2008

MesajTrimis: Vin Aug 22, 2008 10:05 am    Titlul subiectului: Re: Scuba diving Raspunde cu citat (quote)

Lord.Sith a scris:
Eu am fost anul trecut in Thassos si am facut scuba diving in Potos cu Vasiliadis Diving Club, care de altfel este si singurul club autorizat din Thassos. A fost super, va recomand si voua.

http://www.thassos.ro/index.php?content=66&dreapta=66

cat costa de persoana? petreci toata ziua pe vas? cate scufundari sunt? la ce adancime?
multumesc.
Sus
Lord.Sith

Data inscrierii: 16/Iul/2007

MesajTrimis: Dum Aug 24, 2008 6:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

50 EUR / persoana, adancime max. 10 m, pe vas stai doar cat faci scufundarea (max. 2 persoane odata) + 15 min. dus si tot atata intors.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului thassos forum -> Timp Liber Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum